Spørsmål Å Stille Når Du Kjøper En Bruktbil – Nyttige Tips

Spørsmål Å Stille Når Du Kjøper En Bruktbil - Nyttige Tips

Hvis du kjøper en ny eller brukt bil, vil du sørge for at pengene dine blir brukt fornuftig. For å sikre at dette skjer, er det noen spørsmål du vil stille før du godtar et kjøp. Apropos disse spørsmålene, hva bør du spørre om?

Spørsmål: Hvor mange miles er det på kjøretøyet?

Forhåpentligvis bør du ikke behøve å stille dette spørsmålet fordi kjørelengden til kjøretøyet bør avsløres på forhånd. Men det kan være lurt å spørre om det har endret seg. Noen selgere kjører bilen rundt mens de prøver å selge den. Hvis noen kjører 100 miles om dagen til og fra jobb, kan det øke kjørelengden betydelig over en eller to uker. Pris avhenger av en rekke faktorer og kjørelengde er en av de viktige faktorene.

Spørsmål: Har bilen nylig fått service eller har den nylig gjennomgått reparasjoner?

Dette svaret kan føre deg til en flott bil. Vi har en tendens til å tenke på biler som får service som dårlige (de trenger tross alt reparasjoner). Med det sagt betyr det at kjøretøyet er betjent, oppdatert og nylig reparert. Dette er bra fordi det også viser tegn til en eier som har tatt vare på kjøretøyet, noe du drar nytte av. Husk også at jo nyere reparasjonene er, desto mindre må du bruke på dem på forhånd.

Spørsmål: Hvem eier bilen?

Svaret på dette spørsmålet påvirker kanskje ikke avgjørelsen din, men det er en god idé å ha svaret. La oss se på det på denne måten, vil du heller kjøpe en bil fra noen som bestemte seg for å oppgradere for å få mer plass til barna sine, eller noen som sier de ville ha noe bedre? Mange selgere har en tendens til å svare raskt og impulsivt på dette spørsmålet, så du bør få et ærlig svar.

Spørsmål: Kan jeg komme og se på bilen og ta den med på en prøvetur?

Hvis du stiller alle disse spørsmålene over telefon eller via e-post, bør du stille dette viktige spørsmålet. Det anbefales alltid at du tar en bil for en prøvetur før du bestemmer deg for å kjøpe. Bare fordi en bil ser bra ut, betyr det ikke nødvendigvis at den går bra eller vil være komfortabel for deg å kjøre. Løp i den andre retningen hvis en selger fortsetter å komme med unnskyldninger. Det kan hende at bilen ikke går, eller at de ikke en gang har en bil å selge (vanlig for nettsvindlere).

Nå som du vet hva du bør spørre om når det kommer til kjøp av bruktbil, er du klar til å komme i gang? På nett finner du en rekke nettsteder for bilkjøp å velge mellom. Hvilke bør du søke etter? I stedet for å måtte velge det ene eller det andre, hva med å prøve en stasjonær bilsøker? De fleste av disse programmene kommer med en gratis prøveversjon, og de søker i hundrevis av nettsteder for deg samtidig! De fleste av disse bilfinnerne lar deg svare selgere via e-post og stille disse spørsmålene raskt og enkelt.

Related Posts

    About the author: Earnest B. Sells

    Related Posts